Lillie Delaney Blog | Villkor för en medicinsk Marijuana kort av staten | Talkmarkets

Villkor för en medicinsk Marijuana kort av staten

Date: Wednesday, August 23, 2017 2:08 AM EDT

Även om cannabis är fortfarande federalt olagligt i USA, många stater har legaliserat cannabis för giltiga medicinska ändamål (och flera stater har legaliserat cannabis både medicinskt och för vuxna). För att kvalificera för medicinsk marijuana måste patienter ha en diagnostiserad sjukdom som deras statens listan av medicinsk marijuana kvalifikationsvillkoren. Med rekommendation av en lokal läkare, kan en kvalificerad patient få en medicinsk marijuana kort eller tillstånd att besöka apotek och köpa medicinsk marijuana produkter. (I stater där fritids cannabis har legaliserats, vuxna konsumenter behöver inte en medicinsk marijuana kort, men kanske inte har tillgång till samma medicinska cannabisprodukter som finns tillgängliga för patienter.)

Medicinsk Cannabis

Här är en lista som staterna tillåta medicinsk marijuana för giltigt och patienter. Varje post innehåller en länk till statens kvalifikationsvillkoren, samt en genomgång av vilka sjukdomstillstånd och symtom måste kontrolleras av en läkare för att få behörighet som giltig medicinsk marijuana patient. Vänligen observera att vissa stater tillåter läkare att godkänna andra sjukdomstillstånd som inte är noterade på en fall-till-fall basis, så kontrollera med din läkare.

 

Alaska

 

Kvalificerande tillstånd att bli en medicinsk marijuana patient i Alaska inkluderar:

 

Cancer

Glaukom

HIV OCH AIDS

Kronisk eller försvagande sjukdom eller behandling för sådana sjukdomar, som producerar:

Kakexi (wasting syndrome)

Svår smärta

Kraftigt illamående

Krampanfall, inklusive de som är karakteristiska för epilepsi

Ihållande muskelspasmer, inklusive de som är karakteristiska för multipel skleros

1 2
View single page >> |
Disclaimer: This and other personal blog posts are not reviewed, monitored or endorsed by TalkMarkets. The content is solely the view of the author and TalkMarkets is not responsible for the content of this post in any way. Our curated content which is handpicked by our editorial team may be viewed here.

Comments

Leave a comment to automatically be entered into our contest to win a free Echo Show.

Following (5)

Followers (1)

Stocks I follow

General Stats

Article Comments

Received: 0
Created: 0