Lillie Delaney Blog | Bästa lacken Idéer för sovrummet | Talkmarkets

Bästa lacken Idéer för sovrummet

Date: Sunday, August 20, 2017 1:26 AM EDT

Att välja färg färger för ditt sovrum är en av de viktigaste stegen du tar att skapa det perfekta personliga utrymmet. Dina val bör spegla din personlighet och utsmyckning stil. Eftersom dagens master sovrum sviter är vanligtvis större än de andra rummen i ditt hem, du har många alternativ, och du kan kombinera och lager färger för att skapa en unik look.

målare stockholm


Om ditt sovrum finns ett badrum och en dressing eller sittgrupp, kommer du vill planera dina färger för alla utrymmen som helhet. Det betyder inte att måla färgerna i ditt sovrum och badrum måste matcha, men de bör komplettera varandra. Plocka upp accentfärger i ett rum och införliva dessa färger i den andra kommer att skapa ett enhetligt utseende som kommer att förvandla ditt sovrum till en personliga svit.

 

Överväga vilken stämning du vill ställa in i ditt sovrum. De flesta villaägare vill detta utrymme för att ställa en lugnande humör, med lugnande färger. Men det betyder inte att ljusa eller mörka färger har ingen plats i ditt sovrum. Om du inte vill gå all-out, kan du måla en ljusare färg på en accent vägg och sedan måla de andra väggar vita eller en blek neutral nyans. 

När du har valt vilken färg eller färger som du vill använda, Tänk på hur du vill använda dem.

 

Om du vill ha mer färg på ditt sovrum väggar, låt dina passioner vara din guide. Kärlek grön? Grönt är en fantastisk färg för sovrum, eftersom det har inslag av både varma och svala, och det finns ett brett utbud av nyanser som du kan välja. Prova skogen eller ormbunke grön väggar med trim i en krämig vit.

 

Sval och skön blues är en naturlig för sovrummet. I traditionella sovrum skapa djupare nyanser av blått en ståtlig bakgrund för antikviteter och klassisk inredning samt konstverk. Det finns gott om dämpad och blek toner av blått som skapar en mjuk look för dem som inte vill ha en mörk färg på väggarna. Mjukare blå nyanser ser bra ut med brun accenter; par djupblå och marinblå med vit för en fräsch look. Blått och grönt kan också användas tillsammans att skapa en sval, lugnande utseende.

1 2
View single page >> |
Disclaimer: This and other personal blog posts are not reviewed, monitored or endorsed by TalkMarkets. The content is solely the view of the author and TalkMarkets is not responsible for the content of this post in any way. Our curated content which is handpicked by our editorial team may be viewed here.

Comments

Leave a comment to automatically be entered into our contest to win a free Echo Show.

Following (5)

Followers (1)

Stocks I follow

General Stats

Article Comments

Received: 0
Created: 0